GOLFPAKET

Eckerö Golf
Eckerö Golf
Eckerö Golf infart har nu Ålands största golfboll installerat feb2018
Eckerö Golf infart har nu Ålands största golfboll installerat feb2018 Konstverk av Berth Volund Johansson

Eckerö Golf i Kyrkoby.  Golfbanan ligger bara 4 km (ca 5 min. med bil) från vårt hotell /( längst ned på sidan karta över golfbanan/pdf.)

Banan utgörs av 18 nya hål i naturskön skogsmiljö. Här kantas hålen med skog och våra bunkrar och dammar gör banan både intressant och utmanande. Bekanta dig med banan på kartan nedan.

Vi har fyra tee på Eckerö golf för att göra golfupplevelsen rolig för alla typer av golfspelare, ung-gammal, nybörjare-avancerad. Tee 1 är 3247 meter, tee 2 är 4756 meter, tee 3 är 5442 och tee 4 är 5754 meter

Vi från hotellets sida säljer Eckerö Golfpaketer med frukost och boende i förmånliga alternativ samt med middagspaketer...

Eckerö Golf öppnar för sin säsong 2024 från ca april-maj månad beroende på vädret. Mera info närmare under våren.
Märk väl att sensommar och hösten på Eckerö är förnämligt tillfälle att njuta av golf. Vi spelar längre in på hösten än mången tror - havet är varmt runt om oss och vädret på topp.
 

Pris exempel Eckerö Golf  per person mitt i veckan  från   109,50 e  må-to / per person weekend från fre-sö 112,50 e
med logi i halva dubbelrum (pris ex. avser economy rum PLAN II ) & frukostbuffé och 1 dag greenfee 18 hål.

På kvällen har du möjlighet att avnjuta av en välsmakande à la carte måltid i vår restaurang eller ta ett avkopplande bastubad innan. Vänligen boka och reservera vid ankomst!

Förläng gärna den trevliga kvällen i vår nyinredda barhörna med bekväma öronlappsfåtöljer och med ett stort sortiment av det åländska bryggeriet Stallhagens ölsorter. Barens övriga dryckesutbud är också brett.

En god Taste of Åland frukost väntar på morgonen och efter den är du klara att ta en ny golfrunda med dina vänner!
Om du har en ovanligt  tidig morgonavgång för golfen så tala gärna om detta i receptionen vid ankomst.
I fall lättare lunch i form av matig sallad eller matiga mackor önskas så beställ kvällen innan- så fixar vi det klart till er !

Vid behov finns det möjlighet till klädbyte och uppfräschning på hotellet efter en dag  på golfbanan, innan avresa. Boka detta med oss i reception.

Vid behov hjälper vi även våra hotellgäster med golftidsbokningar / Lämna till oss Din Golf ID så bokar vi ! Maila eller ring oss.

Välkommen till Eckerö Hotell och Restaurang!

Eckerö Golf  

Ålands Goflklubb

Till Kastelholmsbanan tar det ca 45 minuter med bil från Eckerö Hotell & Restaurang.

Reservation för prisändringar.