Evenemang

På Eckerö Hotell & Restaurang  bjuder vi på roliga och musikaliska evenemang och vi ordnar allt utifrån våra gästers önskemål. På bilden ovan ordnade vi en mycket uppskattad sjörövarfest som avslutning för en stor konferens.

Ålandsafton

Kom med på en festlig Ålandsafton! Njut av åländska fiskdelikatesser och drick tjärsnaps till. Kvällen innehåller dessutom allsång med åländska visor, musik med lokala förmågor och dans. En kväll att minnas länge!

Ålandsafton arrangeras för grupper om minst 30 personer. I arrangemanget ingår en tjärsnaps om ni så önskar, trerättersmiddag med enbart åländska råvaror, underhållning i form av allsång och musik och dans.

Begär offert för din grupp!

Elvis lever på Åland!

Upplev Elvis - the King, älskad av miljoner människor världen över! Det är många som har försökt imitera honom och på Eckerö Hotell och Restaurang existerar en av de bättre!

När Ronald Karlsson sjunger bejublade Elvislåtar ligger sound och stämning så nära originalet att gästerna brukar fråga om det verkligen är Ronald som sjunger. Elvisshowen  är ett måste för alla Elvisdiggare - och alla andra också!

Under  Elvis showkväll  förvandlas Eckerö Hotell och Restaurang till GraceÅland eller Elvis-hotellet, som det även är känt som. Elvisshowen arrangeras även för större grupper mot beställning.